NÚRIA ROIG

PISCINA MUNICIPAL

DISSABTE 16·JULIOL·2022

8.30 A 10.00H


Des de la Física, La Matemàtica, Astrologia, Biologia …centrant l’atenció i aprofundint ara des d’una visió més Metafísica, les expressions numèriques són arquetips que hem descobert, ja existien, que troben concreció per explicar-nos causalitats més conscients o inconscients, sobre l’ENERGIA que tot ho integra, i la FREQÜÈNCIA ENERGÈTICA dins aquesta Energia Quàntica en constant canvi quan intervé el pensament i l’emoció.
Posant ara atenció als nombres, cadascun d’ells té significat intrínsec: Més Ying o Yang, més
Foc més Terra, més Aigua o més Aire… però sobretot la combinació d’ells en dates i xifres, omple molts significats que ens acosten a extraordinaris procedirs, explicacions i raonaments de grans Civilitzacions Antigues.
Et convido a deixar-te sorprendre i descobrir el teu ESPIELL en aquest taller pràctic on veuràs què vol dir el dia que vas néixer, què vol dir el mes, l’any, el Node Nord o Propòsit de Vida… de qui ets doble segons el teu Transgeneracional, Fidelitats Inconscients, de qui segueixes una Línia Mestra, descobrir missatges de l’Arbre Genealògic, Resignificar alguns cicles, Resignificar i veure d’on vénen les eleccions que s’han fet en escollir unes o altres relacions… Hi haurà un abans i un després. Un Renéixer en Consciència del “per a què” de moltes circumstàncies que s’han viscut i es viuen diàriament …i a la vegada disposaràs d’un Espiell amb el cual començar a fer recerca i investigació sobre el teu Arbre Genealògic. Un repte que vol Voluntat, Direcció i Consciència de Ser.

Som-hi!
Cal dur LLIBRETA i BOLÍGRAF i MÀRFEGA o TOVALLOLA… i una ment oberta a fer descoberta!