Amandine Faucher

CASINET

DISSABTE, 10·JUNY·2023

18.00 a 19.30


Soc Amandine, Naturòpata, kinesiòloga i aromaterapeuta conscient especialitzada en emocions i somni. Vaig néixer en una família on la medicina complementària era el pilar de la nostra salut, a la meva adolescència. Vaig començar a interessar-me per l’aromateràpia per millorar el meu benestar. Vaig assistir al meu primer taller d’aromateràpia als 20 anys, fa més de 20 anys i des de llavors no m’he separat mai més dels meus flascons d’olis essencials i dels seus poders fantàstics.

Un cop formada com a naturòpata, vaig sentir la necessitat d’aprofundir més els meus coneixements en aromateràpia i em vaig formar en aromateràpia científica i emocional.

A partir d’allà, vaig començar a personalitzar les meves consultes i tallers amb els meus coneixements en kinesiologia unificada i les meves formacions en sonoteràpia i teràpies energètiques. L’últim toc essencial el vaig afegir gràcies a la meva experiència en respiració conscient desenvolupada al llarg dels meus anys de formació i pràctica de dansa, meditació i ioga. Respirar ens permet alliberar i desbloquejar més ràpidament i profundament els nostres desequilibris per arribar al benestar.

Als meus tallers d’Aromateràpia sonora i vibrant, t’acompanyo per meditar, viatjar gràcies als olis essencials, connectar amb la teva part límbica, on es guarden les teves emocions, connectar-hi i al costat de la vibració sanadora dels bols tibetans.

amandinefaucher.com