Laia Minguillon Monner (EL TURONET DANSA)

CASINET

DIVENDRES, 9·JUNY·2023

21.30 a 23.00


Ballarina , creadora, professora de dansa, conductora d’activitats en el medi natural, terapeuta corporal, doula… mitjancera en la connexió corporal i súbtil de les persones.

Ballant els 5 Elements és un taller monogràfic de Ballant el Sistema Corporal, la suma del treBall amb els Elements Naturals, la Dansa Contemporània i la mirada sistèmica. Un format/metodologia per treBallar en un espai interior que ofereix moltes eines pel descobriment, aprenentatge i gestió corporal i emocional de la persona practicant.

Dansa contemporània / Moviment expressiu / Descoberta Corporal / Gestió Emocional des del Cos 

El taller començarà amb un escalfament corporal, un recorregut dansat pels 5 Elements.

Una experiència corporal i grupal que et connectarà amb el cos i els beneficis de ballar, a més de practicar una correcta postura corporal i rebre informació sobre els Elements Naturals: Terra, Aigua, Foc, Aire i Èter, com están representats en nosaltres i com podem ajudar a equilibrar-los. Una proposta corporal de benestar físic, mental, emocional i espiritual.

Després donarà pas a una JAM (ECSTATIC DANCE), on es ballarà lliurement des del moviment expressiu amb l’acompanyament musical adient per guiar-nos a una experiència plena de moviment i dansa, on cada persona es lliure de ballar sola o acompanyada, i sempre des d’una mirada acollidora afavorint el benestar del grup.

Durant la sessió estaré acompanyada de l’alumne Nina Casanovas que ens ajudarà a no perdre detall.

Cal portar roba còmoda i doble mitjó.