Elisenda Fabregas

Casal de Cultura

DIVENDRES 14·JUNY·2024

18.30 a 20.00


L’activitat dels cercles de percussió es pot definir com un joc en el qual poden participar els assistents, independentment dels seus coneixements musicals i experiència prèvia. Els instruments que es poden picar o sacsejar han estat presents a totes les cultures i s’han utilitzat per celebrar o cohesionar el grup en contextos diversos. Aquestes tradicions ens han deixat alguns ritmes que són universals i cançons que representen el pensament dels pobles. Podem gaudir d’aquestes tradicions sense complicacions mentre es dibuixen els somriures i les expressions es relaxen amb naturalitat.

Aquesta teràpia cada cop té més presència, que té d’especial? Aquesta és una oportunitat per conèixer-la, gaudir-la i veure tot el que ens pot aportar.

Pode portar qualsevol instrument de percussió que tingueu a casa.

 

TALLERISTA

Diplomada en Educació Social, Estudis Musicals Grau mig al “Taller de Músics”. Especialitat de Percussió i Bateria i Grau mig de piano a l’EMMB. Màster en Musicoteràpia a la Universitat Pompeu (UPF). Ha exercit com a Musicoterapeuta a diferents Unitats Psiquiàtriques del “Parc Sanitari de Sant Joan de Déu” de Sant Boi, a Centre Residencial i de Dia per la gent gran i actualment a l’Escola d’Educació Especial d’ASPACE Catalunya. Intèrpret i Co-Creadora del grup Balkan Paradise Orchestra i Maruja Limón.

AFORAMENT COMPLET !! !!