Nekane Rubio (CAMÍ DE VIDA)

CASINET

DISSABTE, 10·JUNY·2023

10.00 a 11.30


Les constel·lacions familiars van ser desenvolupades per Bert Hellinger, teòleg, filòsof i psicoterapeuta alemany, qui va basar el seu treball en la teoria de sistemes i en la idea que cada persona és part d’un sistema familiar més ampli que influeix en la seva vida. Hellinger va identificar els “3 Ordres de l’Amor” en el seu treball, que es refereixen a la pertinença, la jerarquia i la importància de l’equilibri en les relacions familiars i interpersonals.

En aquest taller, descobrirem com les constel·lacions familiars ens poden ajudar a resoldre conflictes amb els nostres éssers estimats utilitzant els principis dels 3 Ordres de l’Amor. Coneixerem com identificar patrons familiars que ens poden estar afectant a la vida actual i com utilitzar les constel·lacions familiars per a sanar i trobar solucions a aquests patrons. També descobrirem que és possible aplicar aquesta eina en diferents àmbits socials, com empreses, advocacia i educació, per millorar les relacions i resoldre conflictes de manera efectiva.

Podrem experimentar un acostament a aquesta eina des de la teva pròpia vivència a través d’algunes dinàmiques experimentals que proposarem.


TALLERISTA: Facilitadora i Formadora de Constel·lacions Familiars, especialitzada en Constel·lacions Organitzacionals – Coaching Sistèmic i Vocació – Professió – Diners.

Nekane és filla, mare, germana, parella, aprenent de la vida i cercadora des de molt jove d’eines per alleujar el propi patiment, trobar pau al cor i relacionar-me en aquest món des de la meva essència. Aquesta meravellosa eina m’ha ajudat a aconseguir-ho.