MARC LLOPART GIL (Centre ALZINA DE COLLBATÓ)

CASAL DE CULTURA

DISSABTE 16·JULIOL·2022

19.30 A 20.30


Són molts els beneficis que la pràctica de ioga ens pot aportar a diferents nivells, físic, mental espiritual, i ja des de fa diverses dècades que aquesta pràctica ancestral està molt incorporada i estesa per moltes persones a la nostra societat.

Tot aquest valor que la pràctica de ioga ens aporta pot ser també realitzada amb la família augmentant així el vincle i la connexió entre pares i fills.

L’enfocament que tenim fent ioga amb nens o amb família és  utilitzant el joc com a mètode d’aprenentatge. D’aquesta manera els més petits aprenen a relaxar-se a tenir més consciència corporal, a entendre i poder gestionar les emocions i la realitat que els envolta.

Diferents dinàmiques a través de jocs, contes… perquè  d’una manera lúdica i  adaptada als nens, puguin anar absorbint des de ben petits  aquestes ensenyances sobre el cos, la respiració i la meditació.

Fer ioga amb la família ens brinda la possibilitat de treballar tots aquests aspectes de vida, afavorint la unió de pares i fills resultant d’una major proximitat escolta i confiança dintre del vincle familiar.

 

Material que cal portar per dur a terme l’activitat: roba còmode i màrfegues.

Marc Llopart Gil professor de kundalini ioga, Hatha ioga i Meditació, terapeuta en Ayurveda.

Col·laborador de l’Alzina de Collbató com a professor de ioga.

Director del centre Anahata ioga & Ayurveda de Martorell.