Mireia Grossmann i Camps

CASAL DE SULTURA

DISSABTE, 10·JUNY·2023

12.00 a 13.30


Osteòpata, Fisioterapeuta especialista en sòl pelvià, fisiosexòloga, terapeuta de Shiatsu, conferenciant i divulgadora.
Directora de l’Espai de Salut Alè, un espai de fisioteràpia i osteopatia al servei del sòl pelvià a Barcelona.
Autora del llibre “El suelo pélvico al Descubierto”

Soc una enamorada del cos humà, però sobretot del sòl pelvià, el món entre les cames. És preocupant que una part tan clau del cos, en l’àmbit vital, estructural i energètic sigui, precisament, la gran desconeguda. La meva missió és apropar el coneixement del sòl pelvià a les dones. Perquè el coneixement ens permet escollir.


L’objectiu del taller és entendre el sòl pelvià, què l’agredeix i, sobretot, què podem fer per protegir-lo.

El sòl pelvià és el conjunt de músculs i teixits que tanquen el terra de la pelvis. Popularment parlant, són els músculs que tenim entre les cames.

El sòl pelvià és el responsable no només de la contenció urinària, sinó del bon funcionament de la bufeta, la vagina, la matriu i el recte. Quasi sorprèn que una zona tan important sigui tan desconeguda. Per què té problemes? Com el podem ajudar? Quines són les situacions de risc? Quins són els símptomes d’alerta?…

El taller constarà d’una part pràctica on les participants sortiran de l’activitat no només amb informació valuosa sinó també amb eines concretes i funcionals, que podran aplicar en el seu dia a dia des del primer moment.

www.mireiagrossmann.com