Besma (Centre l'Alzina de Collbató)

CASINET

DISSABTE, 10·JUNY·2023

21.30 a 23.00


Es pot descobrir més coses d’una persona en una hora de JOC que en un any de conversa. PLATÓ.

Aquest taller de la dinàmica del riure oferirà un espai perquè els participants puguin gaudir de l’instant present, connectant-se amb l’emoció i amb aquell nen que encara som: lliure, espontani i creatiu.

S’utilitzaran els recursos expressius del cos, danses i jocs com a mitjà d’alliberar la rialla sincera, que ens aporta beneficis fisiològics, psicològics, emocionals i socials.
La rialla té una funció biològica que és la d’ajudar a mantenir el benestar físic i mental: les persones que riuen habitualment tendeixen a estar més sanes, perquè riure desencadena tot un procés fisiològic, neurològic i psicològic els efectes del qual incideixen sobre tot l’organisme.

Dinamitzadora

Besma , 54 anys, diplomada en Treball Social i monitora de Dinàmica del riure des de 2005. Terapeuta Gestalt per l’Institut Gestalt de Barcelona. Mestra de Tantra.

Impartició de tallers en entitats públiques i privades de Barcelona i província: centres cívics, cases de turisme rural, entitats sense ànim de lucre, empreses: Infojobs, Hotel Melià, Siemens, Bayern i d’altres menys conegudes.