SALUT BUCAL. TALLER DE PREPARACIÓ DELS NOSTRES PROPIS DENTÍFRICS.

Està demostrat que la salut bucal condiciona aspectes fonamentals de la qualitat de vida. Siguem sostenibles i fem el nostre dentífric segons necessitats personals.


BEATRIU RODRIGUEZ.

CASAL DE CULTURA

XERRADA. LES EMOCIONS SEGONS LA MEDICINA TRADICIONAL XINESA

La mirada a l’Orient ens porta a relacionar les emocions amb els organs principals del cos. La Medicina Tradicional Xinesa té en consideració  a l’ésser humà com un tot, cos físic i emocions. 


ANNA VIÑALLONGA

CASAL DE CULTURA

BANY DE BOSC. RECORREGUT SENSORIAL ALS PEUS DE MONTSERRAT

Aquesta és una activitat sensorial viscuda a la natura. Contactar amb les sensacions que ens ofereix la natura, a un ritme més lent que l’habitual i en silenci.


ROSA MONTELLS

CENTRE L'ALZINA DE COLLBATÓ

TALLER. SUCS NATURALS. HÀBIT SALUDABLE I GRAN FONT DE MICRONUTRIENTS.

Vine a gaudir i aprendre receptes saludables pel teu dia a dia.


MARIA JOSEP VALLEJO

MOLÍ D'OLI

CONVERSA-TALLER. LA MIRADA SISTÈMICA, UNA PERSPECTIVA QUE INSPIRA EL MILLOR DE NOSALTRES MATEIX@S

Una mirada que ens inspira a trobar el millor de cadascú/na de nosaltres, permetent que allò que a vegades ens fa ombra, es pugui convertir en talents que brillin per poder contribuir a la millora de la nostra vida i de la de les persones amb les que convivim.


CARLES PARELLADA

Casal de cultura.

DINAR. ARRÒS CUINAT AMB L’ENERGIA DEL SOL

Un dinar molt especial, amb productes ecològics i de proximitat. Cuines solars amb un mirall parabòlic que concentra l’energia en un sol punt, pot arribar a escalfar fins a 200 ºC. El Manel cuinarà i explicarà aquesta tècnica públicament.


MANEL RIVERO

Casal de cultura.

TALLER DE CONSCIÈNCIA DEL NOSTRE COS FÍSIC, EMOCIONAL I MENTAL.

Aquest taller ofereix un espai, un temps per a retrobar la calma, la confiança, la seguretat, el plaer del moviment… Tenir un espai i un temps només per mi.


CARME HINOJOSA

Centre l’Alzina de Collbató

IOGA.

Farem una classe matinal, on la respiració i el despertar del cos serà el centre per entrar preparats pel nou dia. La Sadhana una hora de classe, d’intensitat moderada i acabarem amb quinze minuts de relaxació meditativa.


ANNA RAMON.

Piscina (en cas de mal temps farem l’activitat al Casinet)

EFECTE MIRALL. JOC DE VIBRACIONS I ESTATS DE CONSCIÈNCIA

El mirall de mi mateix respecte al que succeeix al meu voltant. UNICITAT DE CONSCIÈNCIA. Dinàmica on podrem vivenciar i experimentar aspectes del que posteriorment en parlarem, perquè tothom pugui endur-se experiència viscuda que afavoreixi l’autoconeixement.


NÚRIA ROIG

Casal de Cultura.

TAULA RODONA DE COLLBATONINES. ENS INSPIRA MONTSERRAT

Ens donaran consells, eines, idees, informació… per a poder incorporar al nostre dia a dia.  Posa’t fites assumibles i les assoliràs. Participants: Antonia Arrufach, Elisabet Fornoff, Mercè Meseguer,  Anna Ramon


Casal de Cultura.

KOBIDO. TALLER POSA’T GUAP@ D’AUTOMASSATGE FACIAL.

Rebaixar la tensió muscular facial. Tonificar-la. Estimular la producción de col·lagen. Drenar impureses. Augmentar el reg sanguini que afavoreix la salut cutània.


JORDI GÒMEZ

Molí d’oli.